Keukens op maat

De keuken is niet langer enkel een kookruimte, maar een centraal punt in uw woning. Een keuken moet optimaal functioneel zijn, maar tegelijk ook een gezellige ruimte, waar je tot rust kan komen. Een keuken moet handig en praktisch zijn in gebruik. U wil uw keuken op maat helemaal inrichten naar uw smaak en perfect passend bij uw interieur en uw levenswijze. U wil van uw keuken op maat een echte eyecatcher maken! Claessens ontwerpt uw keuken op maat. Geen opeenstapeling van standaard kasten, maar een maatkeuken die perfect aangepast is aan de beschikbare ruimte. Wij realiseren uw keuken op maat, voor nieuwbouw- of renovatieprojecten, van afbraak tot afwerking voeren we alles uit in eigen beheer. Alle materialen voor de kasten -massief of fineer hout, laminaat, volkern, melamine, folie, lakwerk-, het werkblad -natuursteen, composiet, corian, laminaat, massief hout-,… kunnen we leveren en plaatsen. Ook voor kleinere projecten, zoals keukenrenovaties, kunt u bij ons terecht.

Wij maken op maat inbouwkeukens in diverse stijlen. Van tijdloos klassiek tot hedendaags en design. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u het juiste advies geven omtrent de indeling van uw keuken met of zonder kookeiland. Voor de toestellen zoals stoomovens, vaatwasmachines en kookfornuizen kan u bij ons terecht voor verschillende merken.

Maatkeuken specialist Claessens Interieur ontwerpt en produceert keukens op maat, waarbij we alle denkbare materialen vanuit een uniek concept tot hun recht laten komen. Onze ontwerpen beheersen de belangrijkste facetten van keuken design tot in de kleinste details, en zodoende produceren wij de perfecte maatkeukens.

U wenst een keuken op maat met een moderne, landelijke of professionele uitstraling? Na een verkennend gesprek maken we samen met u een keukenontwerp. Hierbij houden we rekening met de gekozen materialen en uw specifieke wensen. Uw wensen worden daarbij geïntegreerd in de mogelijkheden van materialen en het beschikbare budget. Dit gezamenlijke ontwerpproces staat centraal bij de verwezenlijking van uw keuken op maat.

Aan de hand van enkele voorbeelden van maatkeukens laten wij u graag zien welke mogelijkheden wij u kunnen bieden om uw keuken de persoonlijke uitstraling te geven die bij u past.

Bent u ook enthousiast om kennis te maken met ons vakmanschap bij de vervaardiging van maatkeukens? Dan nodigen wij u graag uit om uw visie en plannen voor een keuken op maat met ons te bespreken.  Neem zeker contact!

Onze Kwaliteit

 • Laminaat (krasvast)
 • Melamine (geplakt op spaan)
 • MDF
 • Oneindige materiaalkeuzes
 • Lakkerij (satijnen, hoogglans, …)
 • Kan ook opgeleverd worden in MDF met grondlaag.

Keuken werkbladen:

 • massief
 • kunststof
 • graniet (Beau Marbre)
 • composiet (Beau Marbre)
 • keramische werkbladen

Onze Materialen & Merken

Elektro Groothandel D.Engels

Voor de toelevering van alle merken van elektro toestellen voor uw keuken werken wij in samenspraak met de firma D.Engels.
Ook als particulier kan u steeds bij hen terecht voor advies of voor uw aankopen.

engels