Kasten op maat Antwerpen

Claessens Interieur richt zich al ruim 130 JAAR jaar op het ontwerpen en realiseren van kasten op maat en is gevestigd in de regio Antwerpen. Bent u bezig met de inrichting van uw woning, dan is het zeker de moeite waard om Claessens Interieur te overwegen voor uw maatkasten of meubelen op maat. U krijgt van ons niet alleen deskundig interieur- en ontwerpadvies betreffende uw meubelen of kasten op maat, wij kunnen u ook uw inbouwkasten of uw kasten op maat realiseren, leveren en vakkundig plaatsen. Met een kast op maat van Claessens Interieur kiest u voor een kwalitatieve oplossing met een mooie afwerking.

Claessens Interieur is geen fabriek of groothandel: aan de hand van de ter plaatse opgemeten maatvoeringen kunnen bij u ter plaatse of  in ons atelier  de mogelijkheden, materialen en indelingen besproken en in een ontwerpschets gegoten. Maatwerk hoeft niet duur te zijn en heeft vele voordelen.

CONTACTEER ONS NU!

U twijfelt of hebt nog vragen?

Gebruik het eenvoudige formulier op onze contactpagina om ons een berichtje te sturen en wij beantwoorden uw vraag vandaag nog!
CONTACTEER ONS NU!

U bepaalt de stijl & materiaal én maakt optimaal gebruikt van de beschikbare ruimte.

Kies uw eigen stijl. Een bibliotheekkast als blikvanger van uw bureau? Een inloopkast waarin u met plezier tussen uw kleren snuistert? Een keukenkast waarin élke pan een plekje vindt? Claessens Interieur maakt uw stijlvolle inbouwkasten en kasten op maat. Ook ander interieurmaatwerk doen wij met plezier.

Zowel open als gesloten dressingkasten, slaapkamers, burelen, bibliotheken, boekenkasten, voorraadkasten, als keukens en badkamermeubelen worden volledig in eigen atelier vervaardigd en onderworpen aan de hoogste detailafwerking.

Klanten tevreden stellen met vakwerk en een goede prijs-kwaliteitsverhouding is ons streven. Dit resulteert in een stevige mond-aan-mond reputatie.

Persoonlijk maar budgetvriendelijk

Zowel voor inbouwkasten als voor interieurmaatwerk presenteert Claessens Interieur u verschillende materialen in diverse prijsklassen. Daarbij houden we altijd rekening met uw budget.

Vergeet die grote bedrijven die u van het kastje naar de muur sturen. Vertrouw op Claessens Interieur in Antwerpen. Ons recept? Eén aanspreekpunt, zodat u proeft van een persoonlijke aanpak. Eén persoon die de locatie opmeet, aandachtig luistert naar uw ideeën en de handen uit de mouwen steekt. U hebt nooit misverstanden. En kan het ontstaan van uw maatinterieur op de voet volgen.

Van inbouwkasten, kasten op maat tot interieurmaatwerk: Claessens Interieur vervult uw wensen. Bel ons vandaag nog voor uw gratis offerte.

Onze Kwaliteit

  • Laminaat (krasvast)
  • Melamine (geplakt op spaan)
  • MDF
  • Oneindige materiaalkeuzes
  • Lakkerij (satijnen, hoogglans, …)
  • Kan ook opgeleverd worden in MDF met grondlaag.

Onze Materialen & Merken