Badkamermeubels op maat

Romantisch, strak of licht en fris. Een functionele basisopstelling of uw eigen mini wellness center. De mogelijkheden voor uw badkamer zijn eindeloos. Maar wat zijn uw eisen en wensen? Heeft u jonge kinderen? Doorgaans maken er meerdere personen gebruik van uw badkamer. En soms nog tegelijkertijd ook. Dan is bijvoorbeeld een dubbele wastafel met kasten geen overbodige luxe. En wat denkt u van bergruimte, goede verlichting en kindveilige oplossingen? Allemaal aspecten die een belangrijke rol spelen bij het ontwerpen van uw ideale badkamer en badkamermeubels op maat.
U kunt op ons een beroep doen voor de productie van uw badkamermeubels op maat, van handdoekenkast of legplanken tot lavabomeubel en badbekasting.
Alles wordt op uw maat ontworpen en uitgewerkt.

Claessens Interieurs is ervaren in het ontwerp en de plaatsing van hoogwaardige badkamermeubels. Zo hebben we al eerder vele opdrachtgevers tevreden gesteld met een mooi badkamermeubel op maat dat aan hun wensen voldoet.

De badkamer is hét walhalla voor allerlei potjes, tubes, haarbenodigdheden, badlinnen, de meest uiteenlopende apparaten, … Kortom: allerhande prullaria die ergens een plaatsje moeten krijgen, maar wel liefst uit het zicht. Opbergruimte is in een badkamer op maat dan ook zeker even belangrijk als in de keuken. Het enige verschil is dat een badkamermeubel eerder wat discreter moet zijn en dus niet alle aandacht naar zich toe moet trekken.

De eisen waaraan een badkamermeubel moet voldoen

Compactheid en functionaliteit zijn twee belangrijke punten bij het kiezen van het juiste badkamermeubel. Zo mag het geen zee van plaats innemen maar moet het toch ruim genoeg zijn om al je spulletjes in op te bergen. Daarom zijn er heel wat mogelijkheden wat betreft de indeling van een badkamermeubel op maat: kastjes en lades met een specifieke onderverdeling (om bijvoorbeeld alle tubes en potjes gescheiden te houden), open of gesloten boven- en onderkasten, kastjes met een spiegel erin, ingebouwde verlichting of stopcontacten, extra rekjes om juwelen aan te hangen, zelfs een badkamermeubel op maat met ingebouwde wasmand is mogelijk voor wie dat wil.

Het materiaal voor je badkamermeubel

Een badkamermeubel op maat kan uit de meest uiteenlopende materialen bestaan, op voorwaarde dat ze voldoende waterbestendig zijn én ook makkelijk onderhouden kunnen worden. Zo zijn hout, mdf en kunststof echte toppers. Indien je kiest voor een onderbouwwastafel met een toplaag in kunststof, mdf of hout dan moet de wastafel wel altijd uitgerust worden met een waterbestendig bovenblad (in natuursteen, composiet of volkunststof), aangezien de zijnaden van deze materialen niet bestand zijn tegen langdurig contact met water. Bij een badkamermeubel op maat met opbouw- of inbouwwastafel is dit geen probleem. De bovenzijde wordt hier immers steevast met een waterdichte laag afgewerkt, en afgezien van enkele waterspatten zullen er toch nooit heuse waterplassen op het blad zijn. Let dus vooral op dat het gekozen materiaal vochtbestendig is en denk eraan dat niet alleen water, maar ook waterdamp nefast kan zijn voor je badkamermeubel!

Onze Kwaliteit

  • Laminaat (krasvast)
  • Melamine (geplakt op spaan)
  • MDF
  • Oneindige materiaalkeuzes
  • Lakkerij (satijnen, hoogglans, …)
  • Kan ook opgeleverd worden in MDF met grondlaag.

Onze Materialen & Merken